HTML

Friss topikok

Fegyvertartás

Blogunk segít eligazodni a fegyvertartás egészségügyi, pszichológiai alkalmassági vizsgálatának kérdéseiben:

  • fegyver alkalmassági pszichológiai szaklaboratóriumok,
  • pszichológiai alkalmassági vizsgálatok,
  • fegyvertartási törvények és szabályozások.
Fegyver alkalmassági vizsgálat

Archívum

Fegyvertartás pszichológiai vizsgálat - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (Nyíregyháza)


Az OMFI által kijelölt elsőfokú fegyver alkalmassági pszichológiai szaklaboratórium Szabolcs megyében:

Dr. Petlyánszki Gábor vezető főorvos
(70) 381-7731
4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 2.
szszblofegyver@gmail.com
Dr. Gavallér Andrea klinikai szakpszichológus
Marosi Zita klinikai szakpszichológus
Gilányi Gabriella klinikai szakpszichológus
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye
 

Letölthető fájlok - Szabolcs megye, Fegyvertartás alkalmassági vizsgálat, Nyíregyháza

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat

A nyíregyházi orvosi vizsgálat során a lőfegyvertartási engedélyt kérelmező vagy az engedéllyel rendelkező személyt az alábbi két alkalmassági csoport valamelyikébe sorolják: 

  • I. alkalmassági csoport: a fegyverekről és lőszerekről szóló 253/2004. (VIII. 31.) Korm. rendelet (a továbbiakban: KR1.) 22. §-ában és 29. §-ában meghatározott személyeket, aki — a gáz- és riasztófegyverek kivételével — a lőfegyvert munkaköréből eredően tartja, illetve kívánja tartani.
  • II. alkalmassági csoport: a KR1. 23. § (1) bekezdésében, 24. §-ában és 25. § (1) bekezdésében meghatározott személyeket, akik a fegyvert sportvadászat, illetőleg önvédelem céljából tartják vagy szándékoznak tartani. A gáz- vagy riasztófegyvert tartó vagy tartani szándékozó személyt minden esetben a II. alkalmassági csoportba sorolják.

A II. alkalmassági csoport tekintetében a pszichológiai alkalmassági vizsgálatot Szabolcs megyében első fokon klinikai szakpszichológus végzi. A pszichológiai alkalmasság vizsgálata (előzetes első fokú) meghatározott vizsgálatok elvégzésével történik.

Pszichológus Nyíregyházán - A Lajtorja egy pszichológiai és fejlesztő központ Nyíregyházán, ahol gyerekek és felnőttek kapnak segítséget képzett pszichológusoktól, fejlesztő pedagógusoktól, logopédusoktól ahhoz, hogy teljesebb életet élhessenek: Pszichológus, Nyíregyháza

 

Kulcsszavak: fegyver, alkalmassági vizsgálat, orvosi vizsgálat, egészségügyi alkalmassági, fegyvertartás, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Szabolcs megye, Nyíregyháza, vadászvizsga, fegyvertartás szabályai, lőfegyvertartási engedély, alkalmassági csoport, pszichológus

Címkék: nyíregyháza szabolcs szabolcs szatmár bereg megye pszichológiai fegyvertartás vizsgálata elsőfokú fegyver alkalmassági pszichológiai szaklaboratóriumok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fegyvertartas.blog.hu/api/trackback/id/tr742268209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.